Nyt fra Hvidbjerg Bank 2017 nr. 2 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
I dette Kunde- & AktionærNyt kan du læse om følgende
 • Hvidbjerg Bank leverer bedste kvartal nogensinde
 • Kundecase: T-J El v. Tina Momme Thinggaard
 • Tid til hustjek!
 • Hvidbjerg Bank og Thyholm Idrætsforening
 • Ny medarbejder i Hvidbjerg Banks Struer-afdeling
 • Ny medarbejder i Hvidbjerg Banks Holstebro-afdeling
 • Gør sommerferien lidt sjovere med et MasterCard!
 

Hvidbjerg Bank leverer bedste kvartal nogensinde

På årets første tre måneder har Hvidbjerg Bank opnået et resultat før skat på 5,3 mio. kr. mod 2,7 for samme periode sidste år. Det er det bedste resultat i et kvartal i bankens historie - og forrenter egenkapitalen med 17,6 % p.a.

Bankens basisindtjening er pæn, og det samme er tilgangen af nye kunder i alle bankens afdelinger, og udlånet til kunder er steget 6,3 % i løbet af det seneste år til 707 mio. kr.

For at imødekomme den øgede efterspørgsel på erhvervsprodukter, har Hvidbjerg Bank inden for de seneste måneder ansat flere erhvervsrådgivere i bankens afdelinger.
 
Bankdirektør Jens Odgaard er meget tilfreds med resultatet og den flotte tilgang af kunder. Lokal vækst er vigtigt for både banken og kunderne, og det er Hvidbjerg Bank som lokalbank naturligvis meget interesseret i at understøtte, udtaler han.
Se periodemeddelelsen for 1. kvartal 2017 her
 

Kundecase: T-J El v. Tina Momme Thinggaard

Tina og Jesper Momme Thinggaard driver T-J El i Hurup, en elektrikervirksomhed, der har eksisteret i lidt mere end et år. I forbindelse med opstarten af virksomheden blev Tina og Jesper erhvervskunder i Hvidbjerg Bank, og flyttede i samme ombæring også deres private engagement til banken.  
 
- Vi havde længe leget med tanken om at starte vores egen virksomhed, fortæller Tina Momme Thinggaard. Men vi overvejede også, om vi skulle overtage den virksomhed, vi arbejdede i, så det brugte vi en del kræfter på.  
 
Da Hvidbjerg Banks Hurup-afdeling åbnede for nogle år siden, blev der holdt et åbent hus, og her stødte Tina og Jesper på Marianne Stensgaard, som de kendte til i forvejen. Og det blev begyndelsen på opstarten af egen virksomhed.  
 
- Marianne har troet på os hele vejen igennem, fortæller Tina Momme Thinggaard. Uanset om vi ville overtage en virksomhed eller starte en ny, så støttede hun os. Det mødte vi slet ikke i samme grad hos vores eksisterende bank, så derfor var beslutningen om at flytte bank på ingen måde svær.  
 
Tina og Jesper Momme Thinggaard er meget tilfredse med Hvidbjerg Bank og mener ikke, de kan finde bedre vilkår andre steder. I dag foregår det meste af dialogen med banken over telefonen, og det fungerer upåklageligt, forsikrer Tina.  
 
- Der er jo ingen grund til at vi kører 40 km til og fra banken, hver gang, der er noget at tale om, når vi lige så godt kan klare det over telefonen, siger hun. I opstartsfasen havde vi et par møder, men ellers foregik det meste via telefon og e-mail. Og der var ingen problemer. I det hele taget er hele vores samarbejde med Hvidbjerg Bank meget gnidningsfrit, slutter Tina.
 
 
 

Tid til hustjek!

Når vinteren giver plads til foråret, og solen igen begynder at skinne, er det en god ide at tjekke boligen for eventuelle skader opstået i løbet af de kolde måneder. Typiske skader fra vinteren er utætheder i taget med fugt til følge, og her handler det om at agere i tide, så skaderne ikke udvikler sig til f.eks. svamp, råd og/eller fugtskjolder.  
 
- En ejerbolig er en af de største investeringer, man gør sig i løbet af livet, siger Arne Lyhne Nielsen, privatrådgiver og boligansvarlig i Hvidbjerg Banks Viborg-afdeling. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at vedligeholde den, så den holder sig sund i mange år fremover. Foråret er et oplagt tidspunkt at gennemgå boligen for skader - mange bliver nemlig overraskede over, hvilke skader vinterens mørke og kulde kan have skjult.  
 
En tjekliste er altid en god ide, og Arne Lyhne Nielsen giver her nogle gode råd til, hvilke punkter, der kan stå på sådan en:
 • Tjek, om alle tagsten stadig ligger på taget, eller om der er faldet nogle af. Hvis der er fri adgang til loftet ovenfra, kan eventuel fygesne give fugtskader
 • Frostskader i murstenene eller fundamentets puds? (Tjek for knækkede/revnede mursten)
 • Revner i soklen
 • Tilstanden på vinduesrammerne – er træværket blødt og/eller angrebet af svamp?
 • Mos eller grønlige fugtskjolder på ydervæggene
 • Lunker på flade tage (vandpytter, der samler sig)
 • Stoppede nedløbsrør/nedløbsriste 
Få et godt overblik – og en sund bolig
Ovenstående liste kan lyde af meget, men det tager faktisk ikke så lang tid. Man kan imidlertid også få en lokal håndværker til at klare arbejdet for sig, og få ham til at give et tilbud på eventuelle udbedringer.  
 
- Og hvis det viser sig, at der er en del at komme efter, så vil jeg da anbefale, at man lige kigger indenfor hos os. Det kan jo være, at det beløber sig til så meget, at det ville være en god ide med et lån. Og der kan vi hjælpe, slutter Arne Lyhne Nielsen.
 
Tip en ven ...
 Send til en ven Del på Facebook Del på LinkedIn
 

Hvidbjerg Bank og Thyholm Idrætsforening i godt og gensidigt samarbejde

Thyholm Idrætsforenings ungdomsafdeling i fodbold og Hvidbjerg Bank kan umiddelbart synes at være et umage match, men ikke desto mindre har de haft stor glæde af hinanden i mere end 20 år. Hvidbjerg Bank er nemlig hovedsponsor for ungdomsafdelingen, og det er en god spiller at have med på holdet, fortæller Morten Bjerregaard, formand for fodbold i TIF.  
 
- Sponsoratet fungerer på den måde, at vi får en pose penge hvert år, og den bruger vi så på vores spillere og diverse drifts- og stævneomkostninger, forklarer Morten Bjerregaard. Alle vores trænere er frivillige, men af og til er der stævner, vi kan yde tilskud til. Vi kan købe nyt udstyr til vores spillere, og så er der tradition for at vi ved sæsonstart byder nye spillere velkomne med pølser og brød. Alt det er muligt at finansiere vha. vores sponsorer.  
 
Som et led i sponsoraftalen har Hvidbjerg Bank sit navn på alle spillertrøjerne. Og det er slet ikke så tosset, siger Morten Bjerregaard:  
 
- Vores spillere har nogle fine trøjer med reklame på. Det generer jo ikke os. De spiller i trøjerne i både hjemme- og udekampe, og eftersom ungdomsholdet typisk spiller i Hvidbjerg Banks repræsentationsområde, Hvidbjerg, Struer og Holstebro, så er det jo en super måde at gøre reklame på.  
 
- Men det er ikke bare reklamer på trøjerne, vi ’giver igen’ i TIF, fortæller Morten Bjerregaard. Vi hjælper Hvidbjerg Bank, hvor vi kan – bl.a. har vi en aftale om at vi hjælper med at rydde op efter bankens årlige generalforsamling. Det har både de og vi stor glæde af, og Hvidbjerg Bank er utrolig gode til at påskønne os og vores indsats. Et skulderklap fra bankdirektøren – det bliver man glad for, og det er utrolig god stil af dem.
 
Tip en ven ...
 Send til en ven Del på Facebook Del på LinkedIn
 

Ny medarbejder i Hvidbjerg Banks Struer-afdeling

Charlotte Harpøth startede som ny medarbejder i Hvidbjerg Banks Struer-afdeling pr. 4. april 2017.
 
Charlotte arbejder som erhvervsrådgiver i Hvidbjerg Bank – en stilling, hun har alle forudsætninger for at bestride efter at have været 36,5 år i bankbranchen. Alle årene i bankverdenen er blevet brugt hos Nordea, Hun har arbejdet med stort set alle typer kunder. Charlotte har de seneste mange år arbejdet som erhvervsrådgiver.  
 
Gennem årene har Charlotte Harpøth rent geografisk været tilknyttet Lemvig, Struer, Skive, Viborg og senest Holstebro og har således bred erfaring fra mange forskellige filialer.  
 
Nu var det imidlertid på tide at prøve noget nyt, i en mindre og mere lokal og nærværende bank, og Charlotte tog derfor springet til Hvidbjerg Bank efter at være blevet opfordret til at søge stillingen her. Hun fungerer som erhvervsrådgiver for det samme kundesegment som hidtil, og, ved at trække på den erfaring, hun har med i bagagen, være med til at gøre Hvidbjerg Banks Struer-afdeling til et endnu bedre sted for erhvervskunderne at gå hen med deres forretninger.
 
Tip en ven ...
 Send til en ven Del på Facebook Del på LinkedIn
 

Ny medarbejder i Hvidbjerg Banks Holstebro-afdeling

Henning Tavs er startet som medarbejder i Hvidbjerg Banks Holstebro-afdeling den 1. marts. Henning er 37 år, fra Snedsted i Thy, og en meget erfaren herre i bankbranchen. Han begyndte som elev i Arbejdernes Landsbank Holstebro i år 2000, og har siden arbejdet som erhvervskunderådgiver i Arbejdernes Landsbank i hhv. Viborg, København og Herlev.  
 
Efter at have boet i København og Herlev i en årrække vendte Henning, hans kone og lille datter tilbage Holstebro, hvor Henning arbejdede som erhvervskunderådgiver hos Nordea. Og der har han været lige til nu, hvor vi har været så heldige at få ham til Hvidbjerg Bank.  
 
Henning fortæller, at årsagen til skiftet dels er de nye udfordringer, dels det faktum, at bankkunderne i dag søger mod det lokale - til en bank, hvor kunden er i centrum. Hvidbjerg Bank er derfor det helt rigtige sted for ham; en bank, hvor man kommer kunderne ved, og hvor det nære bliver vægtet højt. Derudover sætter han pris på de nye ledelsesmæssige udfordringer, han har fået i Hvidbjerg Bank.  
 
Henning tilbyder målrettet og kompetent bankrådgivning inden for både erhvervs- og privatprodukter og har altid fokus på, hvad der er bedst for kunden.
 
Tip en ven ...
 Send til en ven Del på Facebook Del på LinkedIn
 

Gør sommerferien lidt sjovere med et MasterCard!

Foråret står på spring, og før vi får set os om er det tid til at tage på sommerferie. Sørg for at bestille dit MasterCard nu, så du er sikker på at få fuld handlefrihed i hele verden.  
 
Med mulighed for at betale mere end 30 millioner steder er MasterCard nemlig verdens mest accepterede betalingskort. Det kommer oven i købet med en lang række fordele, du ikke oplever, hvis du insisterer på at betale alting kontant. F.eks. rejseforsikringspakke og rabatprogram - samt op til 42 dages rentefri kredit.  
 
Du kan vælge mellem tre forskellige MasterCard – Standard (debit, hvis du ikke ønsker kredit), Gold eller Platinum. Standard giver handlefrihed og gode rabatter. Gold og Platinum har, udover den rentefri kredit og de attraktive rabatter, også en attraktiv rejseforsikringspakke, der er ideel til dig, der er på vej på sommerferie. Klik her og læs mere om de forskellige MasterCards, vi tilbyder hos Hvidbjerg Bank, og se vores priser.  
 
- Der er utroligt mange fordele ved et MasterCard, forsikrer Marianne Lillebæk, salgsansvarlig i Hvidbjerg Bank. Der findes mange forskellige typer kort, så der er noget for enhver smag. Hvorfor ikke få fordele som rabatter og forsikring, når det ligger lige foran næsen på en, spørger hun.  
 
Bemærk, at MasterCard nu også fås som kontaktløst kort for endnu hurtigere og nemmere betaling.
 
Tip en ven ...
 Send til en ven Del på Facebook Del på LinkedIn